2014-05-21 09:05:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Nagyon sokat dolgozik, ami nem baj

Napi horoszkóp május 21-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Több mozgásra, aktivitásra van szüksége ahhoz, hogy aktivizálja az önben rejlő energiákat. A mozgással telt életmód nemcsak fizikailag teszi önt rendbe, de az élete számos más területére is kihat majd ez az energetizálás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nagyon sokat dolgozik, ami nem baj, csak az a kérdés, hogy megkapja-e ezért az önnek járó ellenszolgáltatást? Nemcsak a pénz, de az elismerés, a hála is számít. Úgy a főnöke, mint a családja részéről. Ha ez megvan, akkor minden jó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Gyakori dolog ez önnél: ma is ellentmondásba kerül önmagával. A baj csak az, hogy most ráadásul a „bort iszik, s vizet prédikál” státuszába kerülhet. Legalább önmagának be kellene ismernie, hogy egy kicsit simlis.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne feszítse túl a húrt a párkapcsolatában! Az nem megy tovább, hogy míg önmagát tökéletesnek tételezi, a társába belelát minden hibát. Gyakorta azt is, ami sokkal inkább önre jellemző. Legyen korrekt az ítélkezésben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön igen ambiciózus, sikerorientált ember. A mai napon sokat tehet azért, hogy előrelépést érjen el egy ügyben, amire mások talán már keresztet is vetettek. De semmi sem lehetetlen egy Oroszlánnak. Ma megcsillogtathatja a képességeit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Bújjon ki a szobájának, lakásának nevezett csigaházából, és lássa meg a nagybetűs élet adta lehetőségeket! Vigyázzon, az élet gyorsabban szaladhat el ön mellett, mint azt gondolta volna. A mai nap eseményei engem igazolnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön ügyes abban, hogy az ön ellen megfogalmazott kritikáknak elvegye az élét. Elsősorban azzal éri ezt el, hogy nyájasan meghallgatja, és amennyiben igaz, elfogadja azokat. Ha hajlandó a változásra, sikeres lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha ma éjjel rosszul aludt, akkor számíthat arra, hogy igencsak harapós hangulatban ébred. Sajnos a pihenés hiánya az egész napjára rányomhatja a bélyegét. Ha teheti, szunyókáljon egy kicsit kora délután. Az estéje még jól alakulhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy ma esedékes döntését érdemes lenne elhalasztania, vagy legalább csak részben meghoznia. Ön sem lát még tisztán az ügyben, volna még minek utánajárnia, ha teljes képet akar kapni. A szerelemben jó napra, szép estére számíthat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jobb lenne, ha ma nem az érzéseire hallgatva mondana ki bizonyos dolgokat. Alighanem túlságosan felfűtött állapotban van ma, ami nehezíti a tisztánlátását. Ezért óhatatlanul is megbánthat valakit, minden bizonnyal jogtalanul.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Jobb a tűzzel nem játszania: a mai napi félrelépése túl könnyen kiderülhet, amivel kellemetlen perceket szerez nemcsak a társának, de önmagának is. A végén pedig úgyis azt gondolná, hogy nem érte meg az egész a nagy hajcihőt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nagyon igaz a mondás: lakva ismerszik meg az ember. Hanem ezt nemcsak ön gondolja a társáról, de a társa is önről. Semmit sem lehetetlen helyrehozni azonban. Csupán beszélniük kellene róla. A megoldásért sem kell a szomszédba menni.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: